9 Aralık 2011 Cuma

Deneme bir ki deneme bir ki...

Şu an tam da saat 04.37 yi gösterirken biz çok çalışkan hacettepe öğrencileri kütüphanede uyumakla uyumamak arasındaki o ölümcül kararın eşiğindeyiz sevgili blog dostları.Ben Işıl, bugünkü konuğumuz Ereeeeennnnn Aslaaaan!!!!
Evet Eren, bugünkü çılgın macera için ne diyorsun. Aradığın aydınlanmayı yaşayabildin mi bakalım??

-(>'.')>

Evet sevgili dostlar bir şey anladınız mı? Haayıııırrrr seslerinii sanki duyar gibiyim. Eren bugün hakkında ne düşünüyorsun??

-kütüphaneye uykusuz ve bozuk parasız gelmemek lazım.

Çok neeettt, Eren'in ciddiyeti bizi bizden alıyor adetaaaa!!!!!!!!!! (kahkahkahkihkihkih ) Erennn çalışmanın ileriki yaşantına nasıl bir etkisinin olacağını düşünüyorsunn??

-....

Hımmm pekiğ XD Her kütüphane gecelerinde yaşanan dersle bi yandan alakalı bi yandan alakasız kafalar hakkında ne düşünüyorsun?Meselaa şu an nasıl bi kafa içindesin Ereeennn??

-yorgun ve uykulu u_u

Aaaa Eren okurlarımızdan kendini saklamaaa lütfeeenn ne de olsa eş dost bloguu koçum burası, burada yabancıyaa yer yooooook XD

-o zaman başta ayça ve biluya selamlar (-: sonrasında bu aralar mal mal dolanıyorum yine, yeni bir ilaç denedim uyku kacırıyor diyorlar ama pek sonuç göremedik ısılla.sonra max 10 sayfa calısabiliyorum yine, bi de 6tl bozuk param vardı birine 5ini verip kagıt para aldım niye bilmiyorum, bu tip durumlarda daha bilinçli olsun insanlar.sonracıgıma sabah  direk eve gidicem sikerler.

Ooouuuu Eren açıldııı!!!! (wouaaaooo) Evet Eren haklısın, eğitim şart.Biz Hacettepeliler olarak kütüphaneye horlamaya, film izlemeye veya ne biliyim hayatımızda bi heyecan yaratmaya gelmektense, daha amaca uygun aktivitelerde de bulunmalıyız derkeeeeennn aklıma ne geldi olm, bugün beykafede kasada çalışan adam beykafe kapanmadan go oynuyodu çok değişik kafalar yaşadım XD İşte ummadık taş baş yarar demişler XD Bi de kalem kutumun aynısından bir tane beykafede oturduğumuz masadaydı ve kendiminmiş gibi sahiplenip sonrasında şaşırtıcı gerçekle karşı karşıya kaldımm evet içinde renkli kalemlerim yoktu!!!! Senn stalkerr kendine gel ve eğer çok beğenip kendine bir tane aldıysan malına sahip çık canım, orda burda kendi kalem kutummuş gibi sinsice planlar yapıp beni garip hezimetlere uğratma XD Neyse konudan saptık, evet Eren senin için bugünün özlü sözü nedir?

-kendi düşen ağlamaz zaa xD

Ahahahah (şakşakşak yieaaa) Peki bugün Allah için ne yaptın Eren ?

-su,kola,ilaç,kahve içtim.4 farklı nimet, 4 farklı sevap.

Eren'i bu duyarlı çabasından dolayı tebrik ediyoruz.Eren her zaman emekçinin yanında duran kimliğiyle bugün yine bizi gururlandırdı. Su, kola,ilaç ve kahve sektörüne emeklerini vermiş gerek tarladan toplanmasına gerek önümüze sunulmasına kadar emeği olan herkesi birkere daha yüreklendirmiştir.Eren! Bu vatan sana çok şey borçlu !

-ilaç biraz saçma oldu evet.onun dısında kütüphane de kazandı genç beyinler de.

O zaman 3kere Eren içinn HEYY HEYY HEYY!!!! (nedense devamında heye mola hey hey gibisinden bir anadolu ritmi tutturmak istedim XD ) Peki Eren bugünlerde bilim camiasında olup bitenler hakkında ne diyorsun? Sence herşey bir yalandan mı ibaret yoksa bu Türk halkını uyutmak, kandırmak ve de sindirmek adına uydurulmuş Amerikanın sinsi oyunlarından biri mi?

-valla bence bunlar hep amerikanın oyunları,yapıyor fıstık gibi oyunları son teknolojide oyna babam oyna canımız cıkıyor, evdekiler perişan, annemle aram bozuldu, abim artık beni cok sevmiyor, babey desen bari oyunda iyi bir şeyler yap diyor o da yok.böyle adamı esir alıyor amerikanya.

Evet Eren çok çarpıcı bi noktaya parmak bastı sevgili okurlar. Hangimizin çevresinde bir dota mağduru yoktur ki. Son istatistiklere baktığımızda her 5 genç erkekten 3ü dota ve benzeri oyun kurbanı, 1nin imkanı olmamış oynayamamış diğeri de dotadan nasibini almış dota sever delikanlıların sevgililerini avutmaya çalışan Meriçler ( hay a.q nasıl bi cümle oldu bu böyle :S ) Neyse amaç anlaşıldı. Yeni alınan bi karara göre meclis de oy bütünlüğüyle artık sadece Age of oynanabileceği, bunun dışında oyun oynayanların ise 3 kere uyarı cezasıyla birlikte 62.784 tl ceza ödeyeceği, 4.de hiç bi sikim yapılmadan öyle mal mal bırakılacağı söylendi. Eren sence bu etkili bi yöntem mi?

-bi kere cümlede mantık hatası var, 62.784 tl nasıl oluyor la.sonra zamanında cok age of da oynadık bize cok koymaz ama yinede sacma tabi.

Devlet Bahçeli'nin önderliğiyle mecliste alınan bu kararda, diğer milletlere Türk ordusunun tarihten bu yana ne kadar çevik, bıçkın ve de kuvvetli olduğunu bütün cihan-ı aleme göstermek bir amaç var mı sence?

-valla oyunda hunlar ve moğollar cok güçlüydü, atalarımız dersek belki olabilir.bi de oyunda türkler genel olarak cok kazma konusuyordu ki bu devlet bahçeliyle biraz bağdaşıyor (-yaparım, -40 yapar) o yüzden olabilite.

(Daha fazlaa saçmalayamıorum heralde Eren, pilim bitti lan!)

erenin notu :

-sevgili okuyucu, su an acaip şartlar altında yazdığımız bu yazıyı okuyup "ulan eren de ne sik gibi adammış" diyorsan ayıp edersin.normal hayatta tanısan acaip sevecegin adamım belki de.öyle işte ^^ yaralı stayla ^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder